Indlæser
Strategisk kompetenceudvikling i fødevarevirksomheder
Dato og tid
Mandag d. 25. maj 2020 kl. 09:00 til 11:15
Tilmeldingsfrist
Mandag d. 25. maj 2020 kl. 08:15
Sted
Pladsen mellem Holmeåvej og Grindstedvej i Hovborg Pladsen mellem Holmeåvej og Grindstedvej i Hovborg
Strategisk kompetenceudvikling i fødevarevirksomheder
Arrangementsbeskrivelse
Strategisk kompetenceudvikling i fødevarevirksomheder
Kompetenceløft skal gribes an, som en hvis man vil spise en elefant, den skal skæres ud i mindre bidder. Vi skærer med dette arrangement den første bid af elefanten.
Hvordan kommer man godt fra start med kompetenceløft i virksomheden. Arrangementet er for alle fødevarevirksomheder (produktion, hotel, restauration, catering, detailhandel o.a), der påtænker at starte processen, eller som allerede er i gang og ønsker fornyet inspiration.
Arrangementet har også været opslået som arrangement på IBC Innovationsfabrikken. Men da vi endnu ikke må forsamles, afholdes dette arrangement i en kortere udgave online.
PROGRAM
Du kan finde programmet for dagen på Dansk Fødevareakademis hjemmeside her.
OBS
Du vil modtage en mail med et link til deltagelse i dette webinar - mandag morgen ca. kl. 08.15.
Kompetencefondenes indlæg afholdes i de følgende uger, og kræver særskilt tilmelding.
Hotel-, Restaurant- og Turisterhvervets Kompetenceudviklingsfond - webinar med Gunhild Bjerre
Link: https://udviklingvejen.nemtilmeld.dk/506/
Industriens Kompetenceudviklingsfond - webinar med Finn Brøndum
Link: https://udviklingvejen.nemtilmeld.dk/507/