Hop til hovedindholdet

UdviklingVejen logo

"Motorvejen til Vækst"


Dato og tid

Tirsdag d. 30. august 2022 kl. 16:00 til 21:30

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 29. august 2022 kl. 10:00

Sted

Vejen Business College, Jyllandsgade 11, 6600 Vejen Vejen Business College
Jyllandsgade 11
6600 Vejen

"Motorvejen til Vækst"


"Motorvejen til Vækst"UdviklingVejen og Billund Erhverv kan nu løfte sløret for at Morten Larsen, founder af Hungry & Delivery Hero Denmark, kommer og inspirerer os ved ”Motorvejen til Vækst".


Mange virksomheders ledelser benytter spinoff som vækstmetode. Ved det kommende ”Motorvejen til Vækst”- arrangement foldes spinoff-metoden ud. Du vil få masser af inspiration til, hvordan du som mindre virksomhed kan benytte spinoff som vejen til vækst.

Hungry-stifter og tidligere Just Eat-direktør, Morten Larsen, kommer og fortælle om sin inspirende rejse fra Just-Eat til Hungry.dk. Morten Larsen tager os med bag om nogle af de vigtigste beslutninger som f.eks. at rejse kapital, platformens lancering og salget af virksomheden.

Ved arrangementet "Motorvejen til Vækst" hædres Årets Spinoff-virksomheder. Du får som deltager indflydelse på, hvem der skal vinde prisen som Årets Spinoff-virksomhed.

Arrangementet starter med en rundvisning på VBC (Vejen Business College), hvor vi præsentere en vision for hvordan den inspirerende bygning i hjertet af Vejen, kan benyttes som fremtidens spinoff ”fabrik”/kontorfællesskab.

Efterfølgende vil der være spisning og netværk i de historiske lokaler i den gamle margarinefabrik, hvor Alfa Bryghus & Brasserie ligger.

Tak til Lederne Sydvestjylland, som har medvirket til at gøre arrangementet mulig.

Vi glæder os meget til at se dig.


Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >

Kontaktinformation til arrangør

UdviklingVejen
Tlf: +45 27 13 29 23
arp@udviklingvejen.dk

Kontaktinformation til arrangør

UdviklingVejen
Tlf: +45 27 13 29 23
arp@udviklingvejen.dk